Opgericht: 1936

06 maart 1936
Graafschapbode

18 MEI 1936, Graafschapbode
De onlangs opgerichte korfbalvereeniging Blauw Wit speelde Zondag j.l. haar eerste wedstrijd en wel een vriendschappelijke tegen haar plaatsgenoot S.G.O.C.

20 juli 1936

20 JULI 1936, Graafschapbode
Op haar terrein a. d. Groenloschen weg, naast Café „De Harmonie” hield de Winterswijksche korfbalvereniging „Blauw-Wit” Zondagmiddag serie wedstrijden, waaraan werd deelgenomen door de volgende vereenigingen: SKC I (Silvolde), SIOS I (Aalten), SGOC 1 en Blauw-Wit 1 (beide Winterswijk)
voor de afd. A.

08 maart 1937
Tubantia

10 NOVEMBER 1941, Tubantia
Olympia (Borculo)—Blauw Wit
Zondagmiddag vond de wedstrijd tusschen Olympia-Borculo en Blauw Wit. Winterswijk plaats
Reeds een paar minuten na den aanvang maakte Blauw Wit een onverwacht doelpunt, spoedig gevolgd door een tweede.
Daarna kwam Borculo opzetten en werd allengs sterker, doch de aanval was niet, bij machte, dit in doelpunten om te zetten.
De rust ging in met 2—0 voor Winterswijk. Ook na de rust was Borculo steeds in den aanval, doch resultaten werden niet bereikt zoodat Blauw Wit met een 2—0 overwinning huiswaarts keerdo.