oudwwijk
Digitaal erfgoed

Kranten 1981-1990
Bron:www.delpher.nl

Dode bij botsing

14 APRIL 1981

GROENLO (ANP)
De motorrijder L. H Straatmans (26) uit Winterswijk is gisteren in Groenlo frontaal tegen een personenauto gebotst die een vrachtwagen inhaalde. De man overleed aan de gevolgen van het ongeval

D.W.Tervoert overleden

21 mei 1983
Man van Nederlands oudste echtpaar in Winterswijk overleden

De man van het oudste echtpaar van Nederland, de.heer D. W. Tervoert in Winterswijk’, is’eergisteravond op 103-jarige leeftijd overleden.
Het echtpaar had een gezamenlijke leeftijd- van ruim 200 jaar.
Mevrouw Tervoert-Tenkink is 97. Voor zover bekend is het deze eeuw nog maar twee keer eerder voorgekomen dat een echtpaar samen die hoge leeftijd haalde.
In oktober 1982 vierde het echtpaar Tervoert-Tenkink hun 67e huwelijksfeest

Verkeersongeluk Huppel

09 SEPTEMBER 1985

De 17-jarige A. Dorsthorst uit Winterswijk is door een verkeersongeluk in de buurtschap Huppel dodelijk verongelukt. Hij was een van de vijf inzittenden van een auto die door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en tegen een boom botste. Twee van de vijf inzittenden kwamen met schrik vrij, de andere drie moesten door de brandweer worden uitgezaagd.

Twee doden

11 MEI 1987

Twee jeugdige inwoners van Winterswijk zijn zaterdagavond door een verkeersongeluk in Eibergen om het leven gekomen.
De jongens, de 17-jarige B.B..H. Hannink en de 18-jarige S. Mekking, zaten in een auto die op de Winterswijkseweg uit de bocht vloog en een tegen een links van de weg staande boom botste.

Stootkussen

10 OKTOBER 1990,Alg.Dagblad

Een 24-jarlge vrouw is in Winterswijk met haar auto tegen een matras gebotst. Het curieuze ongeluk gebeurde op de Roelvinkstraat waar een man met een matras wilde oversteken.
Niemand raakte gewond; de auto werd licht beschadigd.
Volgens de politie leidt de man met de matras een zwervend bestaan en was hij op zoek naar een slaapplaats.